lite pics från igår

 
 
 
 


hard work work

haha.. igår kom tjejerna hit och sov här, lite senare kom även tre pojkar från atown och dom åkte vid ett-två någon gång kanske. det var riktigt kul och mysigt! har tusen bilder som inte går att ladda upp, hatar blogg.se ibland japp.
idag har jag städat, lagat mat och jobbat hos sigrid. berit var där också sen kom nisse och så fikade vi o så. helt omringad av brännässlor, insekter och sniglar är jag där.. brände mig också på en :(
har snackat lite med pappa också om nästa vecka och jag avslöjar ingenting då det inte är säkert men snart såå
ha det bra, pusss!
.


random

When I see "the crush"
Just amazing Tobey...Hipster Ross
 
Makes me giggle every time...Do You Not Really Give A F**k?
 
 


varje utgång är en ingång till något annat

hade det mycket trevligt igår hemma hos bella. idag så hämtade mamma mig och vickan klockan 2 och så åkte jag hem och la mig ute i solen en stund men gick in för en stund sedan för den går bara i moln hela tiden. ska spendera kvällen i min säng, dels är jag trött och inte alls på något bra humör. ska snacka lite med mamma om helgen men det lutar nog mot halmstad. hatar att bloggappen inte funkar för orkar inte starta datorn varje gång jag ska blogga, säger bara fuck blogg.se. nu så ska jag krypa ner i min säng och titta på en film helt forever alone. puss!


burseryd next

kvällen är räddad!! ikväll så ska vi tjejer sova hos bella, det kommer säkert bli jättemys. nu så måste jag packa alla saker som jag ska ha med mig för sedan så åker jag. puss!
 
Maison & Dragen – Rio De Janeiro - Radio Edit
will.i.am – This Is Love


party for everybody, dance

har luggit i sängen framför datorn precis hela dagen, är helt död. mamma var hemma idag för hon har magsjuka så jag ska göra allting för att inte få det hade jag tänkt men jag lär ju säkert ha den oturen så jag får det också :( det blev inget med gislaved idag så jag får la se lite vad denna dagen har att bjuda på. nu så ska jag iallafall gå och ta mig lite mat och sen lägga mig i sängen och titta på en film. tråkigt liv jag har. puss!


onsdag

lite bilder från de senaste dagarna ^ 
idag ska jag fixa och dona sen träffa vickan o mathilda och vi åker vidare till gvd :-) SNÄLLA SVERIGE ge mig lite värme och sol TACK! 
 
 


new in

linne- bikbok, 79 :- 
bandeu white- ginatricot, 69 :- 
shorts- bikbok 299 :-
linne- ginatricot 99 :-
 
jag fyndade även två st pieces trosor för 59 :- och ett par från cubus för 29 :- och ett armband. 


här har ni muuuusik

Medina – Sann Romans - Radio Edit
Alex Saidac – Stay In This Moment - Alex Sayz Freakin' Out Edit
Lana Del Rey – Video Games - Bassflow Remake
Danny Dove – Entrada - Radio Edit
Tiësto & Showtek – Hell Yeah!
Justin Bieber – All Around The World
Medina – Cantando (feat. Alex Rios)
WTF! – Da Bop - Video Edit
Medina – Hayat
Usher – Scream
Icona Pop – I Love It


tja

uppdateringen suger ju idag men har anledningar till det. idag vid 11 så åkte jag och bella till halmstad för lite shopping men det slutade med att jag fick med mig en hel del hem. när vi kom hem från halmstad så var vi ute med isaac och oscar en stund och sen åkte bella hem. nu sitter jag här i min ensamhet i min säng och ska sätta på en film som jag kan somna till. är helt slut nu och hoppas på att jag somnar tidigt iallafall. ni får se bilder på det jag köpt men jag köpte en vit tubtopp, en bh, en bikini och solglasögon också men det orkar jag inte ta kort på. puss!
 


people cry not because they're weak, it's because they've been strong for too long

mamma är i turkiet och alle är i mallorca, är bara lite avis? :o sommar i sverige är ju inget vidare just nu!
klockan sju kommer vickans pappa sen åker vi till ss och sover där, tror inte vi hinner göra så jättemycket och det är inget väder för att vara ute så det blir nog film och något gott till det kanske. myspys.
the offspring's hyffsat nya låt! asbra är den The Offspring – Cruising California (Bumpin' In My Trunk)
 
 


teenager post



bra låtar

Byz – Tjena tjena tjena
Jennifer Lopez – Goin' In
ItaloBrothers – Pandora 2012 - Edit
Hardwell – Cobra (Official Energy Anthem 2012) – Radio Edit
Buranovskie Babushki – Party For Everybody - DJ Smash Remix
 


orkar inte...

internetet funkar bara ibland och då är det så sjukt segt så man inte ens kan vara inne på facebook och spotify. det tar minst en minut att gå in på någons blogg och när jag försöker ladda upp bilder tar det så lång tid så att blogg.se slutar samarbeta. har inte varit inne på 9gag på flera dagar nu! men får underhålla mig med något annat idag dåva. ha en fin dag!
några bilder från de senaste dagarna!
 
 


just girly things



bilder från dom senaste dagarna

berättade ju i inlägget innan vad vi har gjort dom senaste dagarna och jag har haft det grymt kul nere i halmstad. åkte hem från bella vid 6 tiden och har bara luggit i sängen och degat sen dess. vid 9 tiden ska jag titta på någon film som gick på teven. imorgon kommer förmodligen vickan och bella hit och sover här för på tisdag så bär det av till halmstad igen för shopping, kan aldrig tröttna på det. hoppas bara på att värmen kommer tillbaka snart men om 16 dagar så bär det av till turkiet och jag kan säga att jag längtar som ett as. puss!
 


random från systemkamera



helgen aka mathilda & bella

fredag, midsommarafton - gick i stan en stund, jag (bella) köpte mig ett par jeans på gina tricot och matte köpte ett linne. efter vi käkat på donken åkte vi in till mathildas stuga med stina också. vi chillade lite sen satte igång grillen och grillade kyckling med potatisgratäng. sen började vi fixa oss inför kvällen och jag och stina åkte in till stan för att köpa nagellacksborttagning men allting var stängt så istället träffade vi på lite folk och softade med dom tills bussen gick till östra igen vid nio-tio. charlie anton maja alma och mathilda var i stugan då och vi med sen. sen  gick vi ut och träffade på folk och sen hängde samson, endi och zacke med till mathildas friggebo och vi var där tills klockan blev sex ungefär. då drog alla hem och vi gick och la oss. hade en rätt lyckad midsommar i alla fall! :D 
 
lördag, midsommardagen - vaknade klockan ett, softade, tröga som vi var åkte vi in till stan där allting var stängt. så vi gick till donken sen följde stina till fyra-tåget. solen sken och det var skitvarmt ute så jag och matte bestämde oss för att ta sex-tåget istället. men självklart började det regna då och vi var kvar i stan och väntade på det tåget. liite drygt bara. på kvällen skulle vi göra lite galenskaper men det hände en sak så det blev aldrig av :( istället åkte vi hem till bella och sov där. 
nu är vi hos mamma och jag ska packa alla sakerna till pappa sen får vi se vad dagen bjuder på. tror jag bara ska ta det lugnt o så och mathilda också. hoppas ni hade en bra midsommar! :-) 
 
 
 


may you live every day of your life

Kom hem från begravningen för en stund sedan. Allting var så fint. Vila i frid älskade farfar. Vid halv 7 kommer stina hit för vi åker ner till halmstad ikväll istället och vi stannar tills lördag tror jag. Imorgon hoppas jag på att vi åker in till stan en sväng för jag behöver något att ha på mig imorgon och sen så behöver jag shoppa lite annat. Det verkar ju som att vädret inte skulle bli så bra imorgon heller. Jag hoppas att bloggappen börjar funka snart också för annars kommer det inte bli någon bra uppdatering under tiden jag är borta. Nu så ska jag packa alla saker jag ska ha med mig och raka benen osv. Jag hoppas att ni alla får en jättebra midsommar. Puss!


svar på kommentar

Anonym

dom är inte seriösa

 
Svar: Jag har inte sagt något om att dom är seriösa, jag kan ju fortfarande tycka det skulle vara pinsamt ifall dom var seriösa eller inte haha. Skriv gärna namn nästa gång också för jag hatar att svara på anonyma kommentarer :)


har inte tid till datorn egentligen...

när det är strålande solsken och klarblå himmel så ska lägga mig därute istället sen jobba ett tag. måste även packa allting till pappa, midsommar och halmstad. vi åker inte ner till halmstad idag för mamma hinner inte sa hon så det blir halmstad imorgon istället. fan att vädret inte ska hålla i sig en endaste dag till! man vet ju inte om man ska ha på sig fina midsommarkläder då eller om man måste ta jeans och kofta eftersom dom visar att det ska regna. jaja, hörs senare!

I'm sad, hurt, angry, mad, disappointed, but you know what? I'll put on a smile and move on. It will hurt but I will survive.

 


hahaha så pinsamma



the typical tjejen

 
 
 
 
 
 
 
 


hooome

Kom precis hem från gislaved där jag och bella har varit idag. Vi åkte dit mest för att "shoppa" och jag hade tänkt köpa något jag kunde ha på mig på midsommar men det finns ju knappt några affärer där så jag hittade inget. Vi träffade lite folk och så där och tog 9 bussen hem. Åh hatar verkligen jlt för dom inte tar bankomatkort på bussarna så jag och bella fick åka olagligt hem haha såna badass. Måste bestämma vad jag ska ha på mig imorgon för då ska jag på begravning så det blir uppstigning redan vid 10 för begravning börjar vid 11. Puss!


dagens belluss

jättesött, jag vet.. 
nu: LAGA MAT
sen, jobba!


2 ego

igår jobbade jag 4-5 h hos sigrid. rensar ogräs osv. inte det roligaste men att tjäna lite pengar skadar ju aldrig. när jag var klar var jag hemma en stund och drygade sen cyklade jag till sally där stina och jenny var. vi kollade på la bamba lite sen på "dare". en av dom konstigaste filmerna jag sett! handlar om två kompisar, en kille och en tjej, som blir kär i samma kille. hon vill mest bara bli av med sin oskuld och bli "cool" och han andra upptäcker att han är fag. 
idag ska jag dammsuga hela övervåningen, laga mat och jobba hos sigrid. mycket att se fram emot!! och som ni kanske förstår kommer jag inte hinna sitta vid datorn förrän ikväll då jag kanske hittar på något. långt inlägg det blev nu..


9gag

 
 
 
 


filmtime

Innan idag gjorde bella om bloggen och det blev faktiskt bra tycker jag. Det blev inget halmstad idag för min och stinas del, vi skulle egentligen dit imorgon och det var mest för att vi skulle köpa piercingar och hon kanske skulle pierca sig men det blir inte av nu heller. Imorgon kommer nog istället bella hit så ska vi hitta på något kul, vi skulle nog åka till gislaved en sväng. Nu så ska jag leta igenom alla mina 25 nerladdade filmer och se om jag hittar någon bra som jag kan titta på helt forever alone. Skulle inte tackat nej till en cola och en stor fet godispåse men får se om vi har något gott här hemma istället. Puss!
 
 
 
 
 


just girly things

s


hello beautiful



new


 


awesome dag


drog till halmstad och käkade på donken och gick sedan vidare till laserdomen. det var inte alls så långt som vi trodde och vi hittade till slut. det var askul :-D lätt att jag ska dra dit nån mer gång på sommarlovet fast många fler! vi körde först själva (alla mot alla) sen två lag sen mötte vi andra som var där. vi ägde ut dom såklart ^^
sen hann vi gå lite i stan och fikade o så.
skulle egentligen sovit i jennys husvagn inatt med dom på bilden ^ fast så fick jag ju inte det för att min mamma är cp, som vanligt. jaja får va hemma och tråka istället. kul liv. kommer säkert inte hända någonting imorgon eftersom burseryd är så jävla dött som det kan bli. hejsvejs



teenager post