hejhopp

idag vid 11 tiden åkte vi till danmark, det fanns inte mycket att ha där så vi åkte tillbaka till helsingborg där vi shoppade på väla en stund. jag fick med mig ett par jeans, ett linne och en bikini överdel hem. imorgon så ska jag åka hem med 12 tåget och sen lite senare så ska jag åka vidare till stina där jag kommer övernatta några nätter nu framåt, det kommer nog bli så jävla najs hihi! har så ont i min hårbotten, den är helt kaos buhu :( nu så ska jag ringa vickan och sen packa alla saker jag ska ha med mig hem och det är ju en hel del. puss!


nu blir det denna



sombody say heeeeey we want some pussy

hej bloggen! vilken fin uppdatering vi har här ;)
kan la berätta lite om min helg för har tyvärr inga bilder! 
 
fredags åkte jag till skrea strand med mamma och eric. det var vääldigt varmt och skönt den dagen! klockan fyra tog jag tåget därifrån till halmstad och tog bussen till mathildas stuga. vi fixade oss lite käk dunkade musik osv sen kom anton och då drog vi till stan och träffade en massa andra anderstorpare. sen träffade vi även min bror och hans kompisar som var fulla och glada! ;) vi kom hem runt fyra kanske och somnade runt fem. 
 
lördags drog vi in till stan en sväng. skulle "utnyttja" våra busskort. gick runt lite, handlade på maxi, chillade, åt. på kvällen var vi med fidde, robin, alex, petter och två andra brudar. inte träffat dom sen förra sommaren så det var kul men blev sjukt besviken för en sak... först gjorde vi inte särskilt mycket, vi orkade inte följa med till deras camping så vi stannade på en väg mitt i natten med fidde och alex och körde sanning konka haha men sen drog vi hem. smet ut lite senare och träffade tre andra anderstorpare, trevliga grabbar det! om vädret hade varit bättre så skulle vi dragit ut med båt igår men nu är det fina sommarvädret tyvärr över :( 
 
 
 


åkte hem igår med fyra tåget efter att jag mött upp alle vid folkparken sen gått till tåget och hittade helt själv!! eller ja nästan iaf... kollade lite på OS-invigningen på datorn och somnade tidigt. vart uppe varje natt nästan den här veckan så det var skönt. haha måste ju bara tillägga att rowan atkinson är KUNG! så sjukt bra som både mr bean och johnny english och nu OS. 
på ett sätt är han ändå rätt snygg.. eller så är det för att jag gillar han så mycket så han blir det? vetefan
 


random bild

inte haft tid till att blogga för mitt internet är slut. bella har varit här i helgen och vi har träffat lite folk och hade det riktigt roligt. idag så åkte bella hem vid 4 och så åkte vi vidare till båstad. imorgon så ska vi till danmark och shoppa osv. på tisdag ska jag hem till lilla smålandsstenar igen, ska bli kul att träffa alla människor där. puss!


<33333



godkväll

är asarg på min mamma. skulle åkt till halmstad idag men det fick jag inte heller. får aldrig göra nånting? men när det gäller att hjälpa till osv så duger man. men nej ska inte klaga nu. har mest varit inne idag när det varit så underbart väder.. drog ut en stund med vickan sen lite senare kom hon och sally hit. vi har mest bara softat och kommit fram till att sally is a little ör i bollen ;) dom är hemma nu och hämtar saker sen sover dom här. nice!
har ingen sladd från mobilen till datorn :( 
 


tja

idag så har vi luggit på stranden en stund, badade mest så fick inte så mycket färg precis. på kvällen grillade vi med mormor och morfar och kusinerna. imorgon ska jag upp tidigt för vi ska till stranden. sitter just nu och tittar på paradise hotel och sen ska jag nog leta upp något annat kul att titta på. puss!


always wear a pokerface


 
sov hos oscar i förrgår natt med han och stina, trevligt! kom även lite fler grabbar och vi träffade på en äcklig snuskgubbe. och igår var jag med stina på kvällen med fulla gamlingar också.
nu ska jag iväg på en flotte hela dagen och kvällen så vi hörs imorgon om inte annat! 
puss


random bild

åkte in till stan vid 10 och kom hem vid 1 tiden. jag var där med maja och matilda och sen efter en stund kom josse och bea också. vi gick runt och chillade och träffade på lite olika folk, det var trevligt faktiskt. är inte på så bra humör nu så ska försöka sova och imorgon så ska jag gå upp rätt tidigt för mina kusiner kommer hit så tror jag att det blir stranden med dom. det kommer nog bli bra och sen får jag se lite vad jag gör på kvällen. puss!
 


bloggar senare

har varit upptagen senaste tiden och hinner inte blogga nu heller, men jag återkommer när jag har tid!


älskade sol

somnade igår tillslut efter att jag hade kollat på några avsnitt av paradise hotel. vaknade vid 11 idag utav att det var strålande sol. har solat en liten stund nu och ska ut igen och sola och sedan så ska jag ta vara på denna dagen. helt underbart att detta fina vädret äntligen har kommit hit. ne nu ska jag dra mig för ska inte sitta inne. puss!


blandad skit

idag så har jag bara tagit det lugnt hela dagen, åkte in till stan med stina vid 3 tiden för vid 4 så åkte hon hem med tåget. ska försöka somna rätt tidigt ikväll eftersom att jag somnat vid 4-5 dom senaste dagarna så har nästan vänt på dygnet. imorgon ska jag nog hitta på något med maja klint och kanske åka in en sväng till stan med mina päron för jag behöver en hel del nya saker. skulle egentligen hitta på något med josse och hennes kompis ikväll men min mobil dog och jag hittar inte min laddare och nu vet jag inte om hon ens har smsat. ska kolla på något avsnitt av paradise hotel nu och sen ska jag spela spel på min mobil om jag kan hitta laddaren. hörs någon annan dag. puss!


lol so true



work hard play hard

har jobbat i en timme nu och ska fortsätta med det snart. det är så tråkigt så var tvungen att ta en paus. ska packa upp en massa kläder och saker nu. pusss
 


två outfits

älskar halsbandet! hittade det på VILA för 149 :- 


epic fail



hi

och däär, var man hemma i burseryd igen. "roligt" 
har varit i halmstad sen torsdagskväll ju. tog tåget hem idag klockan tolv, och då åkte vi vidare till limmared för släktkalas. kom inte hem förräns halv åtta för vi stannade i tranemo och käkade också. softade mest i halmstad och hittade inte på nånting särskilt, var med kompisar och solade o badade. imon har jag inga som helst planer för dagen, förutom att jobba lite. inte en jävel hemma i burseryd då :(
 
 


focus on the good things in life!



just girly things



en liten hälsning

nu så sitter jag bella och stina i våra sängar här i friggeboden. idag så har vi luggit på stranden för det har varit fint väder hela dagen. har internet i stugan nu så kan blogga lite nu i fortsättningen så jag hade tänkt att lägga upp lite bilder sen idag nu. vi hörs väl någon annan dag så ni får ha det så bra sålänge. puss!
 


in halmstaad

Hej svejs
Kom ner till mathidas stuga runt sju och då käkade vi pizzaa, sen mötte vi johannes o jonte och drog till stranden med dom i regnet. Dom skulle kolla på (-.-) när vi badade!! Det var faktiskt rätt varmt i vattnet. Efter ett tag drog vi till mathildas friggebo och dom gick hem nyss typ. Så nu ska vi vidare till maja klint tror jag. Pusshej


hejdå lilla smålandsstenar

sov hos stina inatt och vi hade det jättemysigt, snackade om allt mellan himmel och jord. sitter just nu och tittar på paradise hotel, ska gå och duscha och sedan kommer bella hit så åker vi till halmstad redan ikväll. jag kommer ju vara där länge så får se hur bloggningen blir men har ju internet om bloggappen funkar fortfarande. nu måste jag skynda mig för bella kommer om en halv timme och jag har inte ens packat klart heller. puss!


mr populär?

asså wtf! hahahha


la in lite bilder från mobilen nyss


jag igår 
lite egosar med ny tröja från hm och byxor-jc
 
 
 


saknar antwon,
Antwon Tanner - One Tree Hill Charity Basketball Game


godmorgon!

Drömde ännu en verklig och rätt underbar dröm inatt haha.. bäst att ni antecknar det asså
Vaknade sen tyvärr av att jag var sjukt kissnödig så ska springa iväg till toan snart. Senare idag hittar jag kanske på nånting med stina och mathilda. I helgen blir det kanske att hänga med mathilda till hennes stuga! Ska se med pengar och om jag kan o så först :) pusshej!


if this love only exist in my dreams, don't wake me up

rubriken är rätt passande hehe.. drömde en helt sjuk dröm inatt som kändes så verklig. den började som en mardröm så jag inte kunde sova sen drömde jag nånting annat som verkligen fick mig att sova! men så kom eric och väckte mig :( 
har inte gjort ett dugg idag. kollat lite serier o så. roligt liv. har inga andra planer idag heller så tror inte det händer något mer. är sugen på att dra och bada nånstans. 


2 bilder från turkiet

kom hem halv 4 inatt så är alldeles död nu. har haft det så himla bra i turkiet och jag saknar det redan. är bara "lite" skillnad på svensk sommar och turkisk sommar eller vad man säger haha. idag så ska jag iallafall packa upp lite saker och senare så ska jag till stina och sova där så får vi se vad kvällen har att bjuda på men ska bli skönt att få träffa henne iallafall för saknar henne något otroligt. om några dagar åker jag vidare till halmstad också. puss!
 


underbara halmstad

hejsan bloggen
igårkväll spenderade jag kvällen hemma hos stina med henne. helt knasig var jag men det var kul!
sen kväll och tidig uppstigning dagen därpå, idag alltså. vid nio nämligen rullade bilen mot alle i halmstad. pappa var på golftväling hela dagen så det var jag eric och alle. vi fikade o så sen drog han och jocke till gymmet så jag och eric var själva. vi blev uttråkade så vi drog oss in till stan och kikade runt lite affärer men köpte ingenting :/
gick tillbaka för att äta och då hade ju pappa köpt fel fiskgratäng så åt ingenting. käkade sen istället kebab i stan, myycket bättre! mötte sedan upp fyra grabbar och gick på bio med dom, the amazing spiderman i 3D. trodde bara den skulle vara någon dålig wannabe, till jag såg den. SÅ SJUKT BRA! okej inte lika bra som orginalet kanske men fortfarande asbra :D kändes som om jag var den enda på biografen som satt och storlipade, men ja peter parker spelar en stor roll i mitt liv... ett plus med denna filmen är ju också att han som spelar peter är as snygg och emma stone är ju skitsnygg hon också!
oj jävlar vilken bibel... tack och adjö
the amazing spiderman The Amazing Spider Man Movie Wallpapers


snart augusti??

tiden går för jävla fort asså...
och jag slösar bort mitt lov känns det som i den här hålan, men what to do? är hemma själv så ska väl fixa mig nåt käk snart. men först ska jag kolla klart himym. gamla avsnitt så har redan sett dom men fortfarande lika bra. pusshej!
 


hej

oscar fick sig en liten specialare innan som han verkade uppskatta väldigt mycket! ;-)
haft en soft dag/kväll och med detta säger jag nu godnatt! 


älskade turkiet

internet har inte funkat för ens nu så därför har jag inte uppdaterat och har inte haft tid heller. det har varit ungefär 42 grader i skuggan varje dag så det blir tidig uppstigning och så ligger vi och pressar till klockan 5 ungefär. det är så himla underbart men ändå så varmt men ska inte klaga för det är mycket bättre än sverige. vi har 2 dagar kvar här så dom ska vi ta vara på. har redan börjat fjälla lite smått för att jag brände mig i början men det tar jag igen. nu ska jag duscha sen ska vi ner och äta så får vi se vad kvällen bjuder på. det funkar inte att ladda upp bilder så det får ni när jag kommer hem. puss!



We'll run where lights won't chase us Hide where love can save us I will never let you go



#pictures



jag vill inte bo i burseryd!!

Hate my life just nu..
Ifö rrgår nattade jag hos vickan sen igår följde jag med henne till varberg där det var wings on wheels. Vi gick ut från centrum 3 km bara för att käka på donken, DONKEN<3
Lena o anders fastnade ute på en ö och sen i trafiken så vi fick vänta en bra stund men till slut kom vi hem och då spelade jag kort med eric och hans kompis sen gick o la mig. Hörs senare!


magaluf



palma, mallorca

hahahah galen kille asså! 
 


hahahaha true shit!



jag älskar mallorca!

Hejsan! Inatt lämnar vi palma och mallorca för att åka hem till kalla sverige, fyra nätter var verkligen för lite. vill inte hem! :(
Igår var vi vid havet fram till kl fyra ungefär sen höll vi oss till hotellet på kvällen. Alle åt middag till kvällsmat, jag en glass, pappa en öl och eric vaf på rummet och käkade chips. Hallå nyttiga familjen! Haha efter lite deeptalk osv tvingade alle ner mig i jacuzzin. Den var varken varm eller bubblig men ändå låg vi där till elva kanske.
I tisdags åkte vi till magaluf och var där hela dagen. Det var bara ungdomar där! Vart man än kollade fanns det snygga vältränade killar haha. Det dunkades musik och partybåtar körde in och ut från stranden hela tiden. Ska lätt åka dit med kompisar när jag blir äldre :-)
Vid tio gick jag och pappa ut o käkade crepes sen drack mojito på alles bar med dom andra som jobbar där, jättesnälla är dom:)
Ska gå till rummet nu och packa, pusshej!


resefeber

ligger i min säng nu och spelar spel och smsar med lite folk. nu har jag packat klart allting och är redo för att åka, har fått resefeber nu också men det ska säkert gå bra. har inget mer att skriva men jag uppdaterar imorgon innan vi åker som sagt. puss!



hola

silken tråkig och dålig uppdatering det har varit på den senaste tiden men det är inte så konstigt. har packat klart nästan allt nu, har bara lite kvar som jag ska fixa efter det här inlägget. efter jag packat ska jag lägga mig och titta på några avsnitt av paradise hotel som vanligt och spela lite sims. kommer nog hinna uppdatera imorgon innan vi åker men det är tidig uppstigning som gäller men jag uppdaterar mer ikväll såklart. måste packa klart nu. puss!


packning på g

har luggit i sängen och kollat på paradise hotel hela dagen hittills. nu så måste jag orka gå upp från sängen och börja packa för jag har knappt börjat ännu. efter jag packat ska jag raka benen osv. uppdaterar så fort jag har tid. puss!


5

min kväll med tjejerna har varit helt grym faktiskt. vi har varit ute den mesta delen av dagen för att det har varit så fint väder och jag har en massa bilder att bjuda på egentligen men det tar så lång tid att ladda upp. nu så ska jag kolla på några avsnitt av paradise hotel och sen sova. imorgon så blir det rätt tidig uppstigning. puss!


the typical tjejen

har kollat på 5 avsnitt av paradise hotel idag, gillar det redan. om en stund så kommer några tjejer hit så nu måste jag dra och fixa iordning mig och fixa lite andra saker. vi får hoppas på att det händer något skoj. har inte hunnit packa idag men det får vänta tills imorgon. sista dagen som vanligt men så är det. nu måste jag dra mig. puss!


paradise hotel danmark

sitter just nu och tittar på paradise hotel danmark. senare så ska jag börja packa och fixa lite andra saker. ikväll ska jag bjuda hit tjejerna för att vi ska träffas innan jag åker. ikväll måste jag vända på dygnet också för att jag åtminstone ska kunna gå upp tidigt dels på tisdag och hela veckan när vi är i turkiet. ne nu ska jag forsätta kolla på paradise hotel och hämta mig lite mat. jag uppdaterar er mer senare. puss!
 


fish

efter många om och men så drog vi på festen. först så tog jag och bella bussen till andreas och anton så skjutsade andreas mamma vidare oss till festen. kom hem för en stund sedan och hade faktiskt en helt okej kväll, skulle nog dock varit roligare ifall vi drog dit lite tidigare för då hade vi hunnit vara där längre också men man lärde ju känna lite nya goa människor. imorgon har jag ingenting planerat, tar dagen precis som den kommer. godnatt!


2 random

har spelat sims hela förmiddagen för att mitt internet inte har funkat förens nu och så stängs hela datorn av och inget sparas, skit dator. bloggappen funkar äntligen, uppdateringen kommer att bli dålig denna veckan som kommer eftersom att bella är i mallorca och jag i turkiet. det blir antagligen ingen fest för oss ikväll så bella kommer hit om en stund så får vi se lite vad kvällen har att bjuda på. nu så ska jag hoppa in i duschen och fixa lite. puss!


packar

 
 
 
 


haters make me famous

rubriken är ju helt grym och sann, fuck haters hihi helt hård är jag. kollade på en utav dom filmerna jag laddade ner innan och den var faktiskt helt okej. denna dagen har gått så himla segt och jag har inte gjort ett skit. imorgon så ska jag ta vara på dagen, ska städa osv och sen på kvällen får vi se lite hur det blir men det uppdaterar jag er om mer imorgon för nu har jag inget mer att skriva. NU - sova. puss!
 


little reasons to smile



dags för filmtime

denna dagen har bara varit hel lugn, ska plocka in lite kläder i gaderoben och städa. håller på att ladda ner 5 filmer också så ska la titta på några utav dom för jag har verkligen inte ork till att göra något idag. imorgon så ska jag börja packa lite smått till turkiet och sen så på kvällen blir det förmodligen fest. uppdaterar mer senare. puss!


random



ännu ett textinlägg

LIVET LEKER!
på söndag morgon åker jag till mallorca och stannar till fredag, fest på lördagskväll (men kanske får hoppa den) och trodde jag skulle missa mauricios och co's fest också men dom ändrade den till augusti istället, asnice! och den 20 april 2013 ses vi i danmark justin bieber!!!
hihi idag ska jag bara softa sen fira min moster karin som fyller år, kanske sover över med vickan också. puss på er!


2 bilder sen förra sommaren

har bara tagit det lugnt hela dagen. har luggit och kollat på tv och suttit vid datorn en stund. nu så ska jag sätta igång sims och spela det en stund för att ha något att underhålla mig med. har inget mer att skriva för är inte på humör men vi får väl hoppas på att det ändrar på sig snart. känner att jag kommer gå och lägga mig tidigt ikväll också för börjar redan bli trött nu igen. men gud vad ointressant inlägg. ville mest bara höra av mig för har inget att för mig. puss!
 


just girly things



döda mig

är alldeles död, har inte alls fått många timmars sömn inatt. ska ta mig något att äta nu och sen kanske sätta mig ute i solen en stund men nu kom det ju en massa moln. vi får hoppas på att denna dagen går fort iallafall. har inte planerat min helg ännu men det blir nog lugnt och packa och lite sånt innan jag åker. ne nu ska jag dra mig. puss!


work your fucking ass off

ahhh mår skitkonstigt, mår illa och värk i magen samtidigt och har sovit en timme inatt så är skittrött. lunchade med mamma vid halv ett på kinan sen körde hon hem mig till burse. helt ok frukost! 
men ingen sleep för mig nu inte. jag ska dammsuga, rensa ogräs, klippa sigrids gräsmatta och packa upp och packa till mallorca. så kommer vara rätt upptagen ett tag framöver. kom på en sak också, att jag inte har badat på dagen i en sjö än och det är fan 5 juli :o helt sick. måste verkligen göra det snart. skulle nattbadat inatt men vi hade bara en moppe och två cyklar som man inte kunde skjutsa på så det sket sig. 
jaja, ha en bra dag!
 


'

 
 
 


godmorgon!

Ligger i mathildas rum och väntar på att hon ska vakna.. är sjukt trött men kan inte somna om :/ jag kom hit lite innan sju och då cyklade vi ner till stationen och tog bussen till gislaved till Johannes. Men först fick vi gå ett jävligt långt tag. Men det blev en skoj kväll, puss


hallå krullet

har luggit i solen en stund i eftermiddag, fick dock inte alls mycket färg. senare så kommer bella hit och sen drar vi nog vidare till gislaved. nu så måste jag fixa en del saker och prata med min mami och lite sånt. puss!


me bitch. me

 


hallå där

snodde dom från sally hähäh :$
 
idag ska jag hitta på något med vickan och mathilda, det lutar mot gislaved och sen sova hos mathilda. hihi puss
 
 
 
 
 


u jelly?

 
är i starkt behov av att åka till gekås.. och min käre vän oscar har sedan länge erbjudit sig att köra dit med moppen men vet ej ifall jag vågar, han är ju rätt farlig den grabben ;) ne men vi får se! ska ställa klockan tidigt imon i alla fall och ta vara på dagen. kanske åker ut till arnåsholm om vädret blir fint också. hoppas!! 
 


haha detta var nog det roligaste idag



my day

nu sticker jag iväg till sally och umgås med tjejerna, puss!


tråkigt inlägg

hej på er. vaknade vid halv 1 idag, jag som hade tänkt vakna tidigt och ta vara på dagen. idag så får jag bara vara hemma hela dagen då och ta det lugnt, ska rensa min gaderob och packa upp alla saker sen halmstad. ska kolla lite på vad jag ska ha med mig till turkiet och tvätta en del saker. sitter på mammas dator nu så har inga bilder men ni kan få lite musik istället hihi. ska se om jag kan hitta sims skivan nu så jag kan underhålla mig med något. puss!
 
Pitbull – Get It Started featuring Shakira
Justin Bieber – Beauty And A Beat
Van Linden – Summerbreeze - Original Single
Afrojack – Vancouver - Original Mix
Alex Gaudino – Chinatown - Radio Edit
Azuro – Je Ne Sais Pas feat Elly


SPANIEN LEVERERAR!

italien spelade ändå riktigt bra tycker jag och balotelli är ju ingenting annat än KUNG!
men, det räckte inte för spanien är ju fortfarande bättre :-)
aja, haft en rätt lugn och soft helg i halmstad. vi gjorde typ ingenting speciellt förutom att jag tappade min plånbok på tåget sen tog någon den. hade mina konfapengar, jobbpengarna och mitt hallandskort där i. tur att jag hunnit shoppa innan det i alla fall.
have a nice day och uppdatera bloggisen :) har ändrat så att det visas fler inlägg på sidan och tagit väck mina onödiga och tråkiga inlägg så att om någon kikar in så är det mest roliga och intressanta blogginlägg.
MAJGAD ska boka biljetter direkt när klockan slår tio på fredag!
 


breakfast



yey

denna kvällen har gått så himla segt, jag har bara luggit framför datorn hela kvällen nästan. ligger just nu i sängen och smsar med lite folk och skriver med lite annat folk på facebook och sådant. har inte orkat packa upp allt idag så det får jag vänta med tills imorgon istället. ska fortsätta vara social nu och sen sova. godnatt på er!


lol so true



just girly things




3

fredag - vickan och bella kom hit med bussen vid halv 10 tiden, vid 11 åkte vi till halmstad. när vi var framme i halmstad gick vi lite på stan och jag köpte ett par cykelbyxor och ett halsband. efter vi hade shoppat klart åkte vi in till stugan och tog det lugnt. på kvällen drog vi ut en runda men sen började det att åska osv så vi fick stå inne på en toa tills vi kunde gå hem igen. när vi kom hem snackade vi och bara tog det lugnt. vi somnade vid 2 tiden.
 
lördag - vi vaknade utav att det var jättefint väder ute. vi åt frukost och sen gick vi ner till stranden, stannade dock inte så länge för det blåste rätt mycket men vi hann iallafall bada. när vi kom hem gjorde vi inte så mycket, senare så gick vi till maxi och jag kan ju säga att det tog ett tag innan vi kom hem, tror vi var där i minst 2 timmar haha. på kvällen cyklade vi lite överallt och vi var hemma vid halv 1 tiden då vi gick och la oss nästan direkt. 
 
söndag - vaknade vid 8 utav att det åskade men sen somnade vi om igen och vaknade vid 11 någongång. vi städade och softade sen drog vi in till stan och väntade på att tåget skulle komma. vid 4 så åkte vi hem med tåget.

jag har haft en rolig och mysig helg med mina 2 fina vänner. sitter helt död i min säng nu och hade tänkt att packa upp lite om jag nu orkar. känner för att bara ligga och dö i sängen för är inte på något bra humör precis. ska ladda för en ny vecka nu, har lite planer och vi får hoppas på att vädret blir fint. om lite mer än 1 vecka så åker jag ju till turkiet, längtar så sjukligt mycket. ska bli så skönt att åka från lilla smålandsstenar och bara sola och bada. puss!